Een huis met een ideale luchtvochtigheid tussen 40-60% RV is gezonder, comfortabeler, veiliger en schoner. Een geweldige manier om uw leefomgeving en de gezondheid van uw dierbaren te beschermen, is om te investeren in een bevochtigingssysteem in woonwijken, vooral als u in een droger gebied of een ouder eigendom woont.

1. Ziektepreventie

Veel voorkomende virussen, zoals griep, gedijen in drogere omgevingen en kunnen gemakkelijk worden overgedragen naar de lucht van een huis. Dit kan leiden tot de verspreiding van verschillende ziekten en nadelige gezondheidseffecten. Wanneer de lucht vochtig is, hebben deze virussen echter een moeilijkere tijd om door te geven. Gereguleerde en gecontroleerde bevochtiging is de beste manier om uw huishouden te beschermen tegen ongewenste verkoudheden en ziekten, vooral in de winter wanneer de verwarming aanstaat en normaal gesproken opdroogt in de lucht.

2. Verwijdering van stof in de lucht

Stof en luchtverontreinigende stoffen zoals schimmelsporen kunnen een breed scala aan problemen ontwikkelen, waaronder allergische reacties en infecties. Dit wordt versneld in huizen met een luchtvochtigheid lager dan 40% RV en het kan gemakkelijk uitgroeien tot een moeilijk probleem om te overwinnen. Het handhaven van een voldoende relatieve vochtigheidsgraad te allen tijde door het gebruik van een residentiƫle luchtbevochtiger stopt stof en verontreinigende stoffen in hun sporen. Het bindt deeltjes in de lucht stevig samen en zorgt ervoor dat ze neerslaan.

3. Voldoende en gereguleerde hydratatie

Een huis met een constant gehandhaafd vochtigheidsniveau van 40-60% RV zorgt voor een goede hydratatie. Dit beschermt tegen schade aan huid en haar in de vorm van droogheid, jeuk, dofheid en gespleten haarpunten. Afschilferen, barsten en ruwheid worden ook voorkomen in voldoende bevochtigde omstandigheden. Hierdoor blijft uw huid levendig en gezond en is het haar veel beter beheersbaar en sterker. compositie zonder problemen of ongewenste neveneffecten te ontwikkelen.

4. Elektrostatische schokreductie

Totale thuisbevochtiging is cruciaal om te beschermen tegen elektrostatische schokken en de ontwikkeling van statische elektriciteit, die kan stoppen met vervelende en irriterende schokken. Bovendien beschermt het uw huis echter tegen branden gevoed door statische elektrische ontladingen, vooral tijdens de wintermaanden.

5. Zuivere en schone lucht

Wanneer we droge lucht inademen, is het moeilijker om voldoende zuurstof op te nemen en over te dragen naar onze bloedstromen. Dit kan leiden tot verhoogde vermoeidheid en vermoeidheid, evenals verminderde concentratie. Gecombineerd met stof in de lucht en verontreinigende stoffen die gedijen in droge lucht, heb je een giftige leefomgeving die ongemak kan veroorzaken en je ongelooflijk ziek kan maken. Regelmatige keelpijn, hoofdpijn en vermoeide ogen zijn veel voorkomende symptomen, evenals vroegtijdig contactlenzenongemak en huidirritatie.

0
Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *