Poëzie op ‘Romantiek in Oostende’

Johan de Boose, Michaël Vandebril en Delphine Lecompte maken dit weekend deel uit van ‘Romantiek in Oostende’, een overkoepelend programma voor de Nacht van Musea en Galerijen, Liefde tussen de lijnen en het minifestival Vrijstaat O.

Op vrijdag is Delphine Lecompte, auteur van de bundel Blinde gedichten, te gast op Let Love Rule, een festival waar spoken word en muziek aan elkaar gekoppeld worden. Ook Antoine Boute, Ellen Schoenaerts, Roosbeef en Andy & The Androids zullen daar op het podium staan.

Zaterdag treedt Johan de Boose op in Lounge Bar Kursaal, samen met Kees van Kooten en Pascale Michiels. Hij brengt onder andere nooit eerder vertoonde beeldfragmenten mee van een interview dat hij had met Nobelprijswinnares Wisława Szymborska. Zijn roman Bloedgetuigen won vorige week een Cutting Edge Award voor Beste Nederlandstalige Boek en staat op de longlist van de Gouden Boekenuil.

Michaël Vandebril zal poëzie uit zijn pas verschenen bundel Het vertrek van Maeterlinck / L’exil de Maeterlinck voorstellen in de Royal North Sea Yacht Club. Daar staan ook Karlijn Sileghem, Lies Van Gasse en Tom Pintens op het programma.

Meer informatie en tickets: Romantiek in Oostende

Geef een reactie

Filed under Geen categorie

Geef een reactie